dijous, 19 de juliol de 2012

Buff official wear


NEW CAP BUFF®

Cap Buff® és una gorra ultralleugera fabricada amb teixit Coolmax® Extreme. Aquesta ofereix un alt grau de transpiració i protecció contra els raigs UV*.

SAMARRETA M. CURTA

Slim fit
Esta composa d'un teixit Coolmax® per garantir una excel·lent transpiració, assecat ràpid i lleugeresa. La samarreta és altament elàstica per permetre el màxim el moviment de l'atleta.
Aquesta està dotada d'un control permanent d'olors mitjançant tecnologia "Polygiene® natural silver salt" i a més a més, té àrees especials de transpiració a les axil·les, espatlla i els laterals.
Per la part de darrera és més llarga per ajudar a mantenir la samarreta al seu lloc i lté algunes costures reflectants tant a la part devantera coma la part del darrera. La resta de costures són planes per evitar "rosa-dures".

RUNNING SHORTS

Amb un teixit "bielàstic", d'assecat ràpid i alta transpiració, aquests "shorts" ajuden a mantenir-te sec i còmode. La cintura és elàstica amb un cordó d'ajust.
Els pantalons estan dotats d'una petita butxaca interior per portar les claus i tenir un emmagatzematge fàcil i segur. L'acabat interior és amb tela transpirable.
Comentar que el "logo" és reflectant. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada