dijous, 22 de novembre de 2012

Nordic walking 2 Desembre


El proper diumenge dia 2 de Desembre, es durà a terme a davant de la botiga GR177 ESPORTS DE MUNTANYA, una sortida més un curs d'iniciació avançada al Nordic Walking. 

Sortirem a les 10 del matí des de davant de la botiga per anar fins al Moli Nou on farem uns exercicis d'iniciació avançada a la tècnica. Desprès farem una volta pels voltants de Moià (dos hores aproximadament).

Recordem que tots els participants podran deixar totes les pertinences que no vulguin portar durant la pràctica del NW a la botiga. 

La sortida serà gratuïta i oberta a tots els públics.
Des de GR177 ESPORTS DE MUNTANYA recomanem portar el següent material:

- Tubular o "gorro" per protegir-nos del fred.

- Portar roba confortable (preferiblement sense costures) i transpirable (de     fàcil secatge), adaptada a las condicions meteorològiques del moment.  

Equipar-se de calçat lleuger de preferència amb canya curta i una bona subjecció del peu. El calçat ens ha de permetre un fàcil moviment del peu i ha de tenir una bona amortiguació (sobretot de taló).

- Mitjons sense costures, amb materials antibacterians i teixits transpirables.

- Motxilla amb bossa d'hidratació o bé una rinyonera amb cantimplora. 

- Pals per la pràctica del NW (per la gent que no tingui pals especifics (els de trekking son correctes), tenim un total de 10 parells per poder deixar a tothom qui ho necessiti).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada