dijous, 22 de novembre de 2012

"Xerrada" + entrenament de Trail running a càrrec del GERARD MORALES5 de Desembre de 2012 a les 20:00 hores

- Xerrada


La Xerrada del Gerard es dividirà en dos grans blocs:

- Marathon des sables: Una de les carreres per etapes més dura del món i potser amb més repercussió on tot el seu recorregut es integra pel desert del Sahara. El Gerard, 26é classificat (d'un miler de participants provinents de tot el món), ens explicarà com ho va preparar, junt amb les  vivències, anècdotes i experiències que va viure durant el transcurs d'aquesta mítica carrera.

- Cavalls del vent: Una de les carreres de llarga distància més dures de les que es recorden en els últims temps, no nomes per la duresa de la mateixa, sinó perquè la climatologia va ser d'allò més adversa. El Gerard, 8é classificat amb un temps de 10 hores 42 minuts, ens explicarà a fons com la va viure des de dins.
La durada de la xerrada serà d'uns 45 minuts aproximadament i al acabar, els assistents podran preguntar-li les curiositats que considerin oportunes.

El lloc de la xerrada serà a la botiga de GR177 ESPORTS DE MUNTANYA.


Per els que no heu vingut mai a la botiga, trobareu la direcció i un plànol amb la situació a:
http://gr177.blogspot.com.es/p/contacte.html


L'event és gratuït per a tothom.

Pel que fa a la "xerrada", agrairíem confirméssiu assistència a: gr177@topraidmountain.com

6 de Desembre de 2012 a les 09:30 hores

- Entrenament de Trail running


Farem una sortida de trail running per Moià. El nivell s'adequarà a tots els participants, al igual que la llargada del recorregut i la durada (l'idea és fer un recorregut d'entre 10 i 15 Km's podent escurçar o allargar el recorregut si els participants ho desitgen!). Cal dir però, que les persones que decideixin venir, han d'estar acostumades a còrrer i han de tenir una certa preparació física. 
Es sortirà a les 09:30 hores del matí des de davant de la botiga GR177 ESPORTS DE MUNTANYA (cal venir uns 15 minuts abans). 

Per els que no heu vingut mai a la botiga, trobareu la direcció i un plànol amb la situació a:
http://gr177.blogspot.com.es/p/contacte.html

Cal dir, que aquest event també es gratuït per a tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada