dissabte, 13 d’abril de 2013

Caminada popular

- Diumenge 28 d'Abril del 2013 a les 10 hores


Aquest cop prepararem una caminada pels voltants de Moià. La caminada no és de caràcter competitiu. Sortirem tots junts des de davant de la botiga GR177 amb un guia i es farà la volta prevista. La volta no estarà marcada, així que s'haurà de seguir el guia, que s'adaptarà al nivell de tots els assistents. En tot cas, si hi haguessin dos grups molt diferenciats pel que fa al nivell, els separaríem en dos guies. 
Durant el recorregut NO hi hauran avituallaments, ni líquids ni sòlids, així que cadascú s'haurà de portar aigua i quelcom de menjar. Al arribar de nou a la botiga, SI hi haurà un petit avituallament amb un refrigeri i quelcom per menjar.
L'event és GRATUÏT i està obert a tots els públics, tot i que si venen menors, hauran de venir acompanyats d'un adult.

Es prega confirmar assistència a través del telèfon 938 300 037, al correu electrònic gr177@topraidmountain.com o bé personalment a la botiga. 

Des de GR177 ESPORTS DE MUNTANYA recomanem portar el següent material:

- Tubular o gorra per protegir-nos del sol.

- Crema solar.

- Portar roba confortable (preferiblement sense costures) i transpirable (de     fàcil "secatge"), adaptada a las condicions meteorològiques del moment.  

Equipar-se de calçat lleuger i airejat (depenen del temps), de preferència amb canya curta i una bona subjecció del peu. El calçat ens ha de permetre un fàcil moviment del peu i ha de tenir una bona amortiguació.

- Mitjons sense costures, amb materials antibacterians i teixits transpirables.

- Motxilla amb bossa d'hidratació o bé una rinyonera amb cantimplora. 

Ús i esperem a tots!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada