diumenge, 24 d’agost de 2014

Valoració La 177' de Moià

UN ÈXIT!!!

Aquesta seria la definició de la cursa d'ahir. La primera edició de La 177' de Moià, amb un caire familiar, amb molts corredors de casa, però això si, amb un gran nivell del primer a l'ultim corredor. 

Amb un circuit espectacular, tècnic, curt però intens, per dins la natura i sense marxar del centre de Moià, paratge que pocs pobles/ciutats poden gaudir i amb la recompensa del somriure expressat a la cara dels corredors...que més podem demanar?

Només donar les gràcies a tots els corredors, sense vosaltres les carreres no serien possibles, als components del GEMI (el Jordi Soler (quin nivell que gastes "presi"), en Quini, el Denis i a la Nuria Padrisa), a Cal Vives i a Cal Maties per les "butis" i el Nasi per coure-les, Cal bou pel pa, Cal Truques pels tomàquets, a l'ajuntament de Moià i al Tosca Discoteca per l'ajut, a la policia local, a la família GR177 en fi, a tots els que heu fet possible la primera edició d'una cursa que, tot i el poc temps que hem tingut per preparar-la i les incerteses climàtiques de l'ultima setmana, s'ha preparat amb tota l'il·lusió del món i que amb l'ajut de tots vosaltres, en agradaria convertir-la amb una tradició anual!

En fi, només donar-vos les gràcies a tots, del primer a l'últim, i fins l'any vinent!

TOTS SOM GR!!!
UNA ABRAÇADA A TOTS!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada